MICROFOANE WIRELESS VOCALE

Microfonul este, fără îndoială, accesoriul principal pe care trebuie să îl folosească iubitorii de muzică pentru a-şi înregistra vocea cu acuratețe ori pentru că instrumentele să poată fi înregistrate foarte clar.

Este vorba despre un dispozitiv care poate fi folosit atât de profesionişti, cât şi de amatori, la o sesiune distractivă de karaoke.

Dacă vă număraţi prin cei aflaţi în căutarea unui microfon wireless foarte bun, trebuie să citiţi rândurile următoare, pentru a descoperi care sunt caracteristicile principale ale unui astfel de dispozitiv!

Cum funcţionează un microfon wireless?

Din punct de vedere tehnologic, trebuie să ştiţi că un microfon funcţionează la fel ca un transducer.

Practic, acestea se ocupă de transformarea unei energii într-o altă energie. În cazul de faţă este vorba despre transformarea energiilor undelor sonore în energie electrică.

De asemenea, trebuie să mai ştiţi că diafragma este cea mai importantă componentă a microfonului, aceasta fiind considerată drept ,,inima transducerului”.

Atunci când este lovită, diafragma se transformă automat într-un semnal electric de o intensitate foarte mică, ulterior, acesta fiind transmis către calculator ori către dispozitivul utilizat pentru prelucrare şi înregistrare.

De ce sa alegi un microfon wireless

În primul rând, dacă sunteţi pasionaţi de muzică şi va place să cântaţi, trebuie neapărat să deţineţi un microfon wireless bun. Astfel vă puteţi exersa calităţile muzicale, indiferent că sunteţi profesionişti sau amatori.

De exemplu, dacă îl folosiţi acasă, vă puteţi înregistra, pentru că ulterior să vă ascultaţi melodiile şi vă daţi seama de care vă sunt punctele slabe, dar şi care vă sunt punctele forte.

În plus, spre deosebire de un microfon cu fir, cel wireless este mult mai uşor şi mai practic de folosit.

Vă puteţi plimba nestingheriţi cu el pe scenă, acasă, în studio sau la karaoke şi astfel vă puteţi dezlănţui din toate punctele de vedere, fără a mai fi nevoiţi să staţi în acelaşi perimetru.

Rezultate 1 - 8 din 62 produse.