1. Elemente Definitorii

1.1 Cumparator

Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce creaza o Comanda.

1.2 Vanzator

Societatea comerciala SC MAG STUDIO SRL, cu sediul social in TIMISOARA, strada FREDERIC MISTRAL nr. 11, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/3150/2004, avand Cod Unic de Inregistrare RO16892631.

1.3 Produse si Servicii

Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

1.4 Comanda

Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse sau Servicii si sa achite contravaloarea acestora.

1.5 Contract

O comanda confirmata de catre Vanzator.

1.6 Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.e-grup.ro, imagini, continut grafic, continut text, simboluri, elemente de grafica web, logo-uri, programare si alte date sunt proprietatea SC MAG STUDIO SRL si ale furnizorilor sai fiind aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC MAG STUDIO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

1.7 Specificatii tehnice

Toate specificatiile tehnice si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Utilizarea, vizualizarea si achizitionarea produselor de pe acest website (www.e-grup.ro) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Acest website se afla in proprietatea SC MAG STUDIO SRL, cu sediul social in TIMISOARA, strada FREDERIC MISTRAL nr. 11, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/3150/2004, avand Cod Unic de Inregistrare RO16892631.

SC MAG STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui website fara nicio notificare anuntata in prealabil. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de Produse si Servicii de catre SC MAG STUDIO SRL, prin intermediul magazinului virtual www.e-grup.ro catre Cumparator. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de utilizare ale magazinului nostru online!

2. Politica de returnare

Produsele achizitionate pe site-ul www.e-grup.ro se pot returna conform O.U.G. 34/2014 in cazul in care Cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca se constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. SC MAG STUDIO SRL accepta returnarea produselor achizitionate exclusiv online sau telefonic, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului cu urmatoarele conditii:

- aceasta politica se adreseaza strict clientilor persoane fizice;

- este valabila strict pentru achizitii online sau telefonice si nu in cazul achizitiilor fizice din showroom;

- nu se pot returna software-uri sau produse ce contin licente si au fost instalate astfel ca revanzarea lor sa nu mai fie posibila;

- nu pot fi returnate produse sensibile igienic ce nu pot fi folosite de mai multi utilizatori: casti in-ear, lichide, etc.

- in limita termenului prevazut mai sus, Cumparatorul este obligat sa trimita o notificare scrisa in acest sens prin e-mail sau prin formularul de contact la adresele mentionate in site-ul www.e-grup.ro. Nu se accepta notificarile verbale (telefonice sau showroom)!

- nu se accepta pentru returnare produsele ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi socuri sau alte semne de uzura a echipamentului sau a ambalajului sau (in caz contrar SC MAG STUDIO SRL va refuza cererea de returnare);

- produsele returnate nu prezinta urme de folosire si sunt in stare perfecta de functionare, contin ambalajul original (nedeteriorat), accesoriile si documentatiile primite initial (in caz contrar SC MAG STUDIO SRL va refuza cererea de returnare);

- produsul trebuie sa fie insotit de factura originala alaturi de chitanta sau bon fiscal (daca e cazul), cat si de certificatul de garantie si acte acte primite exclusiv in original (in caz contrar SC MAG STUDIO SRL va refuza cererea de returnare);

- costurile de transport ale returnarii produselor sunt suportate exclusiv de catre Cumparator, iar acesta va fi efectuat cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea initial;

- nu se accepta trimiterea produselor cu specificarea cererii de ramburs; echipamentele vor fi mai intai verificate de catre Vanzator inaintea acceptarii returnarii;

- in cazul observarii unor probleme de functionare sau de aspect datorita utilizarii echipamentului SC MAG STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a refuza returnarea echipamentului sau de a conditiona acceptarea returnarii cu conditia retinerii a unei valori de aproximativ 5-25% din valoarea produsului (cost de restocare);

- SC MAG STUDIO SRL este obligata sa returneze clientului contravaloarea produsului in termen de 14 de zile lucratoare de la data acceptarii receptionarii produsului.

3. Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si renunti la un produs din comanda, doresti alt produs decat cel comandat sau renunti la produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la una dintre numerele modalitati: Email la contact@e-grup.ro 24/7 sau Telefonic 004 0785.223.232. Colegii nostri de la Suport clienti program L-V 09/16 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

4. Livrare prin curier rapid

Produsele comnadate la www.e-grup.ro (aflate in stoc) ajung la dumneavoastra a doua zi lucratoare, daca s-a comandat pana la ora 14.00. Comenzile venite in intervalul orar 14:00 - 24:00 vor fi preluate in ziua urmatoare de catre curier. Comenzile transmise la curier se livreaza in 24-48 de ore. Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare. Livrarea este 25 lei in limita a 50 kg, la care se adauga cate un leu pentru fiecare kg incepand cu 50 kg. Pentru verificare colet se percepe o taxa de 8 lei in plus fata de celalanta costuri.

Coletele ce se trimit in afara razei de acoperire a FAN Courier se vor aplica costuri suplimentare percepute de curierat. Lista complete a localitatilor pentru care nu se percep kilometric suplimentari, aici.

Produsele comandate au asigurare, valabila pe intreaga perioada a transportului, pana in momentul livrarii. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.

5. Ridicare din showroom:

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom le poti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta pe email sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa treci sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 3 zile lucratoare.

Livrarea in showroom se face gratuit.

Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice este necesara si o imputernicire sau stampila din partea firmei.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar. Daca ai ales o alta modalitate de plata ? card online, ordin de plata, plata in rate ? termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.